Pompe de căldură

Cele mai bune pompe de căldură

Apasa pe imagine pentru a afla mai multe

Pompe de căldură alira

V-line| Gama alterra

Centrala termică sol / apă este potrivită în special pentru clădirile noi și nu are nevoie de mai mult spațiu decât un congelator. Înăuntrul dispozitivelor compacte se găsește tot ceea ce este necesar pentru încălzire, răcire și pregătirea apei calde menajere. Un rezervor de apă caldă menajeră de 180 litri este deja încorporat și asigură o cantitate suficientă de apă caldă în orice moment al zilei. Aveți o mare libertate de alegere când vine vorba de instalarea dispozitivului, deoarece toate conexiunile se află în partea de sus a dispozitivului și toate setările se află în partea din față a dispozitivului. Centrala termică este potrivită oriunde e nevoie de o soluție integrală – fie într-o clădire nouă, fie în una reabilitată.

Pompe de căldură alira

alira LWDV / LWD

Datorită unor metode de prelucrare de înaltă calitate și care vizau optimizarea sunetului, nivelul emisiilor de sunet ale alira LWDV este extrem de mic.Alira LWDV este cea mai eficientă pompă de căldură aer /apă din istoria companiei noastre și în prezent una dintre cele mai eficiente pompe de căldură aer / apă de pe piață. Datorită coeficientului său sezonier de performanță ridicat, LWDV dă randament la toate valorile normale de temperatură de afară, chiar și în timpul funcționării mono-energetice – indiferent dacă se află într-o clădire nouă sau într-una în curs de reabilitare.

Pompe de căldură V-line

alira LWCV

LWCV-ul cu inverter din Gama alira este convingător și din punctul de vedere al sunetului, fiind una dintre cele mai silențioase pompe de căldură de pe piață. Deja în faza de dezvoltare a dispozitivelor, cerințele pieței de la vreme aceea vizau zgomotul și o procesare de înaltă calitate și și optimizată a acestuia.Pe lângă conductele pentru ventilație ușor de instalat, un mod silențios integrat asigură o funcționare extrem de silențioasă, mai ales no-aptea. Datorită instalării pe interior a pompei de căldură, componentele nu sunt vizibile la exterior – evitându-se astfel chiar și „sunetul optic”. Pe scurt: soluția optimă pentru medii în care zgomotul reprezintă un factor crucial, spații înguste sau terenuri mici.