Incălzire prin pardoseală

Încălzirea prin pardoseală este o soluție elegantă și eficienta pentru încălzirea oricărei locații. Argumentele pro sunt nenumărate și toate la fel de importante pentru beneficiarul unui astfel de sistem.

De ce încălzirea prin pardoseală?

Tot mai multe persoane descoperă confortul unei podele încălzite. Sistemul de încălzire al pardoselii poate fi instalat în aproape orice tip de podea și acorda confort caselor particulare precum și birourilor.
Sistemul de încălzire al podelei este invizibil și prin asigurarea temperaturii uniforme pe toată suprafața pardoselii încălzite se obține un grad de confort net superior fata de sistemul clasic de încălzire cu radiatoare și totodată o economie în funcționare de 20%-30% prin controlul temperaturii de la nivelul pardoselii și a celei de ambient cu ajutorul termostatelor inteligente.

Prețul încălzirii prin pardoseală

Prin sistemul de încălzire prin pardoseala se obțin 24-25 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului și 20 grade la nivelul tavanului; rezultă de aici un consum de energie mai redus comparativ cu sistemele clasice de încălzire cu radiatoare.

Catedrala Ortodoxă Suceava
Biserica Milișăuti,jud.Suceava