Pompe căldură

De ce să comanzi de la noi ?

Încă din 2007 am început montarea unui sistem economic de încălzire – pompa de căldură. Suntem convinși că fiecare dintre voi își dorește să aleagă cea mai eficientă soluție de încălzire pentru locuința sa, utilizând pompa de căldură, care reprezintă soluția completă de încălzire și răcire cu costuri minime de energie și fără impact asupra mediului. Avantajul pompelor de căldură este că pot fi utilizate în orice moment al anului, producând căldura iarna și răcoare vara. Alături de partenerul nostru Alpha Innotec cu o experiență de 24 de ani în tehnologia pompelor de căldură vă oferim cele mai bune soluții.

Pompe de căldură

Pompele de căldură create de Alpha Innotec sunt o nouă generație mult mai inteligentă care au revoluționat piața. Ele se remarcă prin faptul că pot fi monitorizate cu ajutorul unor aplicații software special create. Pompele de căldură  sunt ecologice deoarece folosesc energia verde. Aceasta captează energia din sol, apă sau aer și o transformă prin intermediul unor agregate frigorifice în căldură care la rândul ei ajunge în pardoseală sau în radiatoare și încălzesc clădirea.
Pompă caldură sol apa
VĂ SUNTEM ALĂTURI DE LA ÎNCEPUT PÂNĂ LA FINAL

Cerere ofertă la pompă de căldură

Pentru a vă face o ofertă pentru pompa de căldură vă rugăm să completați următorul formular. Acesta este un prim pas spre a vă face o ofertă cât mai exactă, după trimiterea ei unul din operatori noștri vor lua legătura cu dumneavoastră. Este necesar ca specialiști noștri să meargă la locul unde urmează să se monteze pompa de căldură pentru a evalua situația. Pompele de căldură trebuie adaptate la condițiile casei iar prețul diferă în funcție de situație.

Află care sunt cele mai inovatoare pompe de pe piață

Pompe de căldură

Montaj pompă de căldură Suceava Catedrala Ortodoxă